Meny

Antipasti

Förrätter

Insalata di Mare Mista con
Olio all’Limone di Cedro di Sorrento
Havets läckerheter med en god olja smaksatt med citrus
från Sorrento. Serveras med en blandad sallad.
175:-

Carpaccio di Tonno con Insalatina con
Pinoli, Uva Passa e Capperi
Carpaccio gjord på tonfisk. Serveras med en pinjenötter-
russin- och kaprissallad.
145:-

Carpaccio di Pesce di Spada con Arance di Sicilia
e Insalatina Novella con Capperi
Carpaccio gjord på svärdfisk med sicilianska apelsiner.
Serveras med krispsallad och kapris.
145:-

Carpaccio di Polipo con Patate
e Peperoni Caldi alla Catalana
Carpaccio gjord på bläckfisk. Serveras med
ugnsrostad potatis och paprika alla Catalana.
145:-

Melanzane alla Parmigiana
Ugnsbakad, friterad aubergine med tomatsås
och parmesan lagrad i 36 månader.
125:-

Carpaccio di Manzo con Insalata
Melograno e Parmiggiano
Carpaccio på nötkött. Serveras med en sallad gjord
på granatäpple och parmesan lagrad i 36 månader.
145:-

Prosciutto Cantarelli con Melone
Parmaskinka med melon.
155:-

Tagliere di Salumi e Formaggi Misti
Tallrik med utvalda charkuterier och ostar.
130:-

Primi

Entrerätter

Ravioli freschi ripieni di Burratina, Pomodori e Basilico
Färska ravioli fyllda med Burratina-ost, tomat och basilika.
155:-

Ravioli freschi ripieni di Carne in Brodo
Färska köttfyllda ravioli i buljong.
165:-

Trofie al Pesto Genovese
Färsk trofie-pasta med pesto.
165:-

Spaghetti alle Vongole
Spaghetti med hjärtmusslor.
175:-

Tagliatelle con Tartufo fresco e Burro Chiarificato
Tagliatelle med färsk tryffel och skirat smör.
220:-

Risotto al Cedro di Sorrento
Risotto med citrus från Sorrento.
165:-

Linguine al Nero di Seppie
con Pesce Misto e Pomodorini
Svarta linguine med säsongens fisk och körsbärstomater.
215:-

Secondi

Varmrätter

Kött

Entrecôte con Chili e Tartufo.
Servito con 
Patate al Limone
Entrecôte med chili och tryffel.
Serveras med potatis smaksatt med citron.
255:-

Agnello al Forno con Patate e Salsa di Menta
Ugnstekt lamm med potatis och myntasås.
195:-

Fisk

Gamberoni all a Griglia con Arancio e Grand Manier
con Riso Venere con Verdure
Grillade räkor med apelsin och Grand Marnier.
Serveras med svart ris och grönsaker.
255:-

Zuppa di Pesce con Calamari, Scampi,
Capesante, Merluzzo e Ippoglosso
Fisksoppa med calamari, scampi, pilgrimsmusslor,
torsk och hälleflundra
240:-

Dolci

Efterrätter

Specialiteter från Italien. Menyn varierar beroende på säsongens råvaror och utbud.

 

 

 

 

 

Lunch!

På en annan del av Södermalm sitter vi och dricker en kaffe innan öppning idag. Vi bjuder er på den första överraskningen inför hösten som utlovat. På måndag börjar vi återigen med lunch! Måndag – Fredag mellan 11-14 serveras en pastabuffé med 3 olika pastarätter (kött/fisk och vegetarisk). Till detta serveras sallad, grillade grönsaker, foccacia samt kaffe och dessert. Pris 99 kr.

Vi ses!
Giovanni och Eva med personal.

 

Semesterstängt!

Nu tar vi lite semester och vilar upp oss, vi öppnar som vanligt igen den 4 augusti. Många spännande nyheter och en favorit återkommer, det lovar vi.

Buone vacanze!

Giovanni med personal.