Meny

Antipasti

Förätter

Bresaola con Rucola e Parmeggiano
Bresaola med ruccola och parmesan.
120:-

Caprese di Burratina
Tomater med burratina och olivolja.
110:-

Antipasto Toscano con Bruschettine
Dagens utbud av kallskuret och ost med grillat bröd.
110:-

Zuppetta di Pesce con Crostini
Piccolo Metros lilla fisksoppa med krutonger.
120:-

Primi

Entrerätter

Ravioloni ai Funghi Porcini con Crema di Zucca
Ravioli med Karl Johan-svamp, serveras med pumpakräm.
170:-

Bigoli ai Frutti di Mare
Bigolipasta med havets frukter.
195:-

Penne al Ragú con Porcini
Pennepasta med köttfärssås och Karl Johan-svamp.
170:-

Penne con Cantarelle, Salsiccia e Pomodorini
Pasta med kantareller, salsiccia och små tomater.
185:-

Secondi

Varmrätter

Kött

Cosciotto di Maiale al Forno con Patate
Ugnsbakade baklägg av gris med potatis.
195:-

Saltimbocca
Tunna skivor av kalv med prosciutto och salvia.
190:-

Osso Buco al Milanese
Klassiskt kalvlägg i tomatsås.
200:-

 

Vegetariskt

Melanzana alla Parmeggiana
Ungsbakad friterad aubergine med tomatsås, parmesan och mozzarella.
180:-

 

Tillbehör

Insalata Mista
Liten mixsallad.
40:-

Patate al Forno
Ugnsrostad potatis.
40:-

Dolci

Efterrätter

Minipannacotta
25:-

Sorbetto al Limone con Limoncello
Citronsorbet med limoncello.
80:-

Tiramisú
80:-

Torta Carlotta
Gräddig frukttårta.
80:-

 

 

 

 

 

Våren kryper allt närmare!

Minusgraderna verkar hålla sig borta ett tag framöver och visst känns det som att den efterlängtade våren börjar närma sig. På Piccolo håller vi som bäst på att planera för att öppna upp uteserveringen inom ett par månader samt förberedelse för en ny vårmeny. Har ni inte hunnit smaka de olika rätterna vi har haft på menyn, så är det ett ypperligt tillfälle att boka bord för en sista avsmakning innan vi byter till vårmenyn. Aperitivon serveras som vanligt mellan 17.00 – 19.00.

Vi ses!

Giovanni med personal.

San Valentino

Alla hjärtans dag den 14 februari firar vi på Piccolo Metro med en specialmeny för kvällen.

Tortini di buffala e scampi al`limone di sorrento
Risotto alla barbabietola e champagne
Scaloppine di riesling con involtini di melanzane con tremolada
Fondue di tryffel di cocco con fragole

420 kr/per person.

Boka bord redan idag här ovanför eller ring oss på 08-10 12 12