Meny

Antipasti

Förätter

Bresaola con Rucola e Parmeggiano
Bresaola med ruccola och parmesan.
120:-

Caprese di Burratina
Tomater med burratina och olivolja.
110:-

Antipasto Toscano con Bruschettine
Dagens utbud av kallskuret och ost med grillat bröd.
110:-

Zuppetta di Pesce con Crostini
Piccolo Metros lilla fisksoppa med krutonger.
120:-

Primi

Entrerätter

Ravioloni ai Funghi Porcini con Crema di Zucca
Ravioli med Karl Johan-svamp, serveras med pumpakräm.
170:-

Bigoli ai Frutti di Mare
Bigolipasta med havets frukter.
195:-

Penne al Ragú con Porcini
Pennepasta med köttfärssås och Karl Johan-svamp.
170:-

Penne con Cantarelle, Salsiccia e Pomodorini
Pasta med kantareller, salsiccia och små tomater.
185:-

Secondi

Varmrätter

Kött

Cosciotto di Maiale al Forno con Patate
Ugnsbakade baklägg av gris med potatis.
195:-

Saltimbocca
Tunna skivor av kalv med prosciutto och salvia.
190:-

Osso Buco al Milanese
Klassiskt kalvlägg i tomatsås.
200:-

 

Vegetariskt

Melanzana alla Parmeggiana
Ungsbakad friterad aubergine med tomatsås, parmesan och mozzarella.
180:-

 

Tillbehör

Insalata Mista
Liten mixsallad.
40:-

Patate al Forno
Ugnsrostad potatis.
40:-

Dolci

Efterrätter

Minipannacotta
25:-

Sorbetto al Limone con Limoncello
Citronsorbet med limoncello.
80:-

Tiramisú
80:-

Torta Carlotta
Gräddig frukttårta.
80:-

 

 

 

 

 

Jultävlingen avgjord

Nu är vår jultävling avgjord. Stort grattis till Isabelle Nilsson som kommer få njuta av fina italienska produkter under julhelgen! Vi kommer kontakta dig. Tack till alla som har varit med och tävlat. 

Snart är det jul men Piccolo tar inte jullov riktigt än. Vanliga öppettider gäller t.o.m. den 23/12. Sen håller vi lite julstängt och öppnar återigen den 7 januari. Besök oss i helgen och kom i stämning innan storhelgerna.

Välkomna!

ps. Aperitivon drar igång kl 17:00 idag.

Aperitivo Friday!

Fredag! Kom in på Aperitivo idag mellan 17-19. Smaka på Stockholms bästa Aperol Spritz, och ta del av Giovannis fantastiska plockrätter och italienska charkuterier. Låt sedan eftermiddag bli kväll i sällskap av mustiga viner och den bästa maten.

Välkomna!
/Giovanni med personal