Meny

Antipasti

Förätter

Involtini di bresaola
Marinerade bresaolarullar fyllda med getostkräm på örter
115:-

Fantasia dell’ oste
Husets urval av kallskuret och ostar (min. 2 personer)
Prosciutto crudo D.O.P. 14 månader, fänkål salami och Dolce Bastardo salami från Toscana. 3 olika pecorino ostar, Sardo, Romano och Fiorino.
240:-

Caprese di bufala in bruschetta
Bruschetta med buffelmozzarella och marinerade körsbärstomater
90:-

Gamberi ubriache
Grand Marnier-brässerad scampi på apelsinskivor
130:-

Primi

Entrerätter

Spaghetti alle vongole e bottarga
Spaghetti med hjärtmusslor, laxrom, körsbärstomater, chili, vitlök och persilja.
160:-

Penne alla Norcina
Penne med salciccia, blandad svamp och tryffelkräm.
165:-

Lasagna al pesto Genovese
Husets hemlagade lasagne med pesto.
155:- 

 

Secondi

Varmrätter

Saltimbocca alla Romana
Kalvinnanlår med parmaskinka och salvia.
180:-

Melanzane alla Parmigiana con Mozzarella di Bufala
Napoletansk lasagne med friterad aubergine, buffelmozzarella, parmesan och tomatsås.
170:- 

Entrecôte con maionese di aglio e alle erbe aromatiche
200g Entrecôte serveras med en aioli och en majonäs gjord med färska örter.
210:-

Alla rätter utom Melanzane alla Parmigiana serveras med ugnsrostad potatis

 

 

 

 

 

Aperitivo!

Känner ni hur sensommaren och hösten låser ett grepp kring varandra då ingen vill dra sig tillbaka? Utgången i denna maktkamp vet vi alla hur den kommer att gå. Hösten kommer till sist att segra men får senare lämna plats för vintern, innan våren åter igen gör entré! Aperitivo serverar vi alla vardagar mellan kl 17-19 oavsett årstid. Härliga plockrätter och gott vin i glasen. Njut av en färgsprakande eftermiddag hos oss, välkommen in!

Piccolo_Mosebacke

Kockens val

Veckans Il cuoco consiglia, eller ”Kockens val” om man så föredrar är: Scaloppine di manzo al vino Bianco con funghi porcini e insalata mista.

Skivor av nötkött med vitt vin och Karl-Johansvamp med en härlig blandsallad.

Kalaset kostar endast 165 kr

Välkommen in!